2019-11-22 10:54:35• hírek • Szatmár.ro

Vasárnap 18 órától a Kolozsvári U-t fogadja a VSK kosárcsapata

Miután némi szünetet tartottak a női kosárlabda bajokságban a válogatott Eurobasket 2021-es szereplése miatt, most folytatódik a bajnokság.


A Szatmári lányok vasárnap, 18 órai kezdettel lépnek pályára az Ady Endre utcai sportteremben, ellenfelük pedig a Kolozsvári U csapata lesz. A házigazda VSK legutóbb Marosvásárhelyen nyert 104-48 arányban, míg a Kolozsvári U 64-62-re verte az Aradi FCC Baschetet.
 

Nem csak a bajnokságba való visszatérés miatt várják a drukkerek izgalommal a mérkőzést: most mutatkozik be a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapatának új vezetőedzője, Mauro Procaccini.
 

Az olasz edző egyelőre nagyon el van ragadtatva Szatmárnémetitől és a fogadtatásól, valamint nagy örömmel konstatálta, hogy egy erős, ütőképes csapatot kell vezetnie a bajnoki cím felé vezető rögös úton.
 

A VSK csapata majdhogynem teljes: Adina Stoiedin, Alina Podar és Carla Popescu visszatért a csapathoz, miután a válogatottban szerepeltek. Továbbá újra itt van Maja Miljkovics, aki Szerbia válogatottját erősítette és Julia Gladkova, aki az orosz válogatottban szerepelt. Brittany Denson most még egy kis térdsérüléssel küzd, Ferenczi Flavia pedig a keddi edzésen szenvedett könnyebb izomsérülést.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: